Copyright ©  AYO SPEED AUTO SRL  ; DESIGN BY ALBA-DESIGN
DESPRE AYO SPEED
+ 40.743 393 812
Oferim servicii de transport expres in siguranta si in cele mai bune conditii,cu cei mai mici timpi de tranzit de la expeditor la destinatar cu soferi experimentati in acest domeniu totul la un pret atractiv.

Dvs. ca si client veti fi din plin multumit  deoarece in timpul transportului veti primi toate informatile de care aveti nevoie in cel mai scurt timp si veti putea vedea in timp real deplasarea masinii datorita faptului ca acestea sunt monitorizate prin sistem gps.

Personalul acestei companii are o buna indemanare de a planifica de a ghida soferii pe rute astfel incat acestia sa efectueze in bune conditii si in parametri necesari transportul de marfa….
MOTTO AYO SPEED AUTO SRL :
Odata ce ai apelat la serviciile noastre, cu siguranta vei apela din nou.
CLASE MARFURI PERICULOASE
SERVICII DE TRANPORT :
Scopul nostru este să oferim servicii de calitate, fiind flexibili în satisfacerea aşteptărilor clienţilor noştri şi adaptându-ne la permanentele schimbări de pe piaţă.

De la înfinţarea companiei şi până în prezent am fost atenţi la nevoile clienţilor noştrii, reuşind să ne perfecţionăm şi mai mult serviciile oferite iar acest lucru a fost vizibil în rezultatele şi profesionalismul de care am dat dovadă.